Uw creditcard moet beschikken over Verified by Visa of MasterCard SecureCode. Dit is een maatregel om uw online aankopen veilig te kunnen verwerken. Tijdens betaling ontvangt u een extra verificatiestap vanuit uw bank. Indien u niet beschikt over deze verificatie, dan bestaat de mogelijk uw boeking direct of achteraf geannuleerd wordt.

Wat is Verified by Visa en Mastercard SecureCode?
Verified by Visa en MasterCard SecureCode zijn extra maatregelen die uw bank neemt om online betalingen veilig te kunnen verwerken. Dit bestaat vaak uit extra verificatiestap tijdens online betaling. Op deze wijze kan de bank uw identiteit bevestigen en daarmee akkoord geven voor betaling.

Mijn kaart heeft geen Verified by Visa of Mastercard SecureCode. Wat nu?
Hiervoor moet je contact opnemen met de verstrekker van je betaalkaart. Afhankelijk van het type betaalkaart (Visa óf MasterCard) kunt u uw bank vragen om uw betaalkaart te activeren voor Verified by Visa of MasterCard SecureCode. Indien u beschikt over een smartphone app van uw bank, kunt u deze aanvraag vaak ook indienen via deze app. Binnen enkele minuten kunt u weer met een gerust hart winkelen.

Meer info? Klik:

download.png        MasterCard_SecureCode_logo.png