Online inchecken doe je altijd rechtstreeks op Ryanair.com. Vanaf 48 uur tot 2 uur voor vertrek van je vlucht is het mogelijk om volledig gratis in te checken.

Online inchecken doe je via de website van Ryanair of via de gratis Ryanair app. Kies bovenin voor ‘Mijn boekingen’ en vul daarna bij de optie ‘Geen account’ je boekingscode en het e-mailadres in (zoals vermeld op je boekingsbevestiging) en klik op ‘verder’.

LET OP: je vult dus niet je eigen e-mailadres in, maar het e-mailadres dat Tix.nl voor jou heeft gegenereerd.

Je kunt nu je boeking beheren op de website van Ryanair. Kies voor de button ‘Inchecken’ en volg de stappen zoals vermeld. Je hebt de mogelijkheid om betaalde extra’s te selecteren (dit is niet vereist). Nadat je succesvol bent ingecheckt, ontvang je je boardingkaart(en). Print deze uit en laat deze zien op de luchthaven.

LET OP: indien je niet online incheckt of niet over de juiste boardingkaarten beschikt, kan Ryanair kosten in rekening brengen op de luchthaven.

Voor overige vragen kun je rechtstreeks terecht op Ryanair.com. Heb je toch nog hulp nodig bij het online inchecken? Neem dan contact met ons op. Houd er rekening mee dat Tix.nl extra servicekosten in rekening brengt voor assistentie bij online inchecken.