Het is belangrijk dat de naam op je ticket overeenkomt met de naam op je reisdocument. Indien dit niet het geval is, mag de luchtvaartmaatschappij je de toegang tot de vlucht weigeren. 


Wanneer een naamswijziging niet nodig is:

  • Als je meerdere voornamen hebt. Je eerste volledige voornaam is voldoende.
  • Als je namen in een andere volgorde staan, geen spaties hebben en/of er ‘MR’, ‘MRS’, ‘MISS’ of ‘MSTR’ tussen staat. Zo staan je namen in de systemen van de luchtvaartmaatschappij.
  • Volledige naamswijzigingen zijn helaas niet mogelijk (bijv. wijzigen naar een ander persoon)


Heb je toch een foutje gemaakt? Het is vaak mogelijk om kleine naamcorrecties te doen. Hier zijn wel altijd hoge kosten aan verbonden. 


Druk op onderstaande button en vul alle gegevens in. Wij zullen je aanvraag in behandeling nemen en binnen 5 werkdagen telefonisch contact met je opnemen om de exacte kosten te bespreken. De hoogte van de kosten worden bepaald door de luchtvaartmaatschappij.


Vul wijzigingsformulier in


Ga je akkoord met de kosten? Dan ontvang je direct een betaallink. Ga je niet akkoord? Dan blijft je huidige reservering gehandhaafd.


Heb je je ticket nog niet ontvangen? Neem dan rechtstreeks contact met ons op. Wij kunnen dan meteen de kosten aan je doorgeven.


 Een naamswijziging nadat je al vertrokken bent is nooit toegestaan.