Wanneer je vlucht is geannuleerd in verband met het Coronavirus, proberen wij altijd eerst een restitutie aan te vragen bij de luchtvaartmaatschappij. Helaas zien we dat sommige luchtvaartmaatschappijen geen restitutie meer (kunnen) aanbieden, om eventuele financiële problemen zoveel mogelijk te beperken. 


Je hebt in dit geval de optie om je boeking direct te wijzigen óf dat je je wijziging op een later tijdstip doorgeeft. Tot die tijd heb je een zogeheten Open boeking. Hiermee behoud je de waarde van je originele vluchten. 


De voorwaarden voor het omboeken verschillen per luchtvaartmaatschappij. Voor de exacte voorwaarden die van toepassing zijn op jouw boeking, adviseren we je om de website van de luchtvaartmaatschappij te controleren. Onderaan deze pagina vind je de voorwaarden van een aantal grote luchtvaartmaatschappijen. 


Heb je besloten wanneer je wilt reizen? Op deze pagina vind je meer informatie over het aanvragen van je wijziging. Door de vele aanvragen kunnen wij momenteel boekingen behandelen met een (nieuwe) vertrekdatum binnen 30 dagen. Ligt je (nieuwe) vertrekdatum verder in de toekomst? Houd dan rekening met een langere verwerkingstijd.


Omboek voorwaarden

Let op: deze voorwaarden mogen te allen tijde gewijzigd worden door de luchtvaartmaatschappij. Wanneer je je wijziging doorgeeft bekijken wij altijd de op dat moment geldende voorwaarden. Daarnaast hebben veel luchtvaartmaatschappijen hun eigen voucher geïntroduceerd. Houd er rekening mee dat wij, als tussenpartij, deze vouchers niet kunnen uitgeven. Bekijk op onderstaande pagina's de voorwaarden om je huidige boeking te wijzigen